За твоята съблазнителна усмивка – неустоима оферта за уголемяване на устни!

апр. 15, 2024 | Оферти и абонаменти

В Кабинета за естетична медицина на МЦ ЛОРА можете да се възползвате от модерната процедура за оформяне на устни с хиалуронова киселина, която е на промоция в момента. Инжекциите с хиалуронова киселина в устните позволяват незабавно да им бъде придадена желаната форма, да се възстанови тяхната плътност и да се оформи ясен контур.

Тази безопасна промяна в обема на устните може да направи лицето ви красиво и симетрично, като същевременно максимално запази естествения им вид.

Нехирургичната техника се основава на инжектиране на хиалуронова киселина в устните, като им дава обем, плътност и изразителност. Опитните ни лекари използват модерни сертифицирани методи и продукти на Teosyal, които гарантират максимално добър резултат.

Всички продукти на Teosyal са произведени от швейцарската лаборатория Teoxane на базата на хиалуронова киселина от неживотински произход, което елиминира възможността за развитие на алергии. Отличават се с най-висока степен на съвместимост с тъканите и напълно се разграждат.

Тази процедура може да се използва за:
* промяна и корекция на контура на устните;
* увеличаване на обема на устните;
* премахване на диспропорция между горната и долната устна;
* изглаждане на бръчки и гънки около устата;
* повдигане на ъглите на устните;
* интензивна хидратация.

Гарантираната продължителност на действие на продуктите е средно 9-12 месеца, като от значителна важност са и индивидуалните характеристики на организма на пациента.

Уголемяването на устни с хиалуронова киселина се извършва само от квалифициран лекар, който след консултация с Вас ще се увери, че няма противопоказания за процедурата, ще оцени конституцията, пропорциите и типа кожа на лицето Ви и ще изясни терапевтичните възможности за постигане на очаквания от Вас ефект.

За да се намали дискомфорта, върху кожата на устните и зоната около тях се прилага локален анестетик. След като избере продукта, лекарят го инжектира в дълбоките слоеве на тъканта с много тънка игла, последователно в няколко инжекции. След това се извършва моделиращ масаж за по-добро разпределение на състава в коригираната зона. Контурирането на устни с хиалуронова киселина отнема не повече от един час.

След уголемяване на устните с хиалуронова киселина, ефектът се забелязва веднага. След процедурата може да се наблюдава лек оток в областта, който напълно изчезва в рамките на 1 до 2 дни. Нужни са 5-7 дни за окончателна оценка на резултата. Само една сесия е достатъчна, за да постигнете желания ефект. Коригираният контур и обем остават 10-12 месеца, след което манипулацията може да се повтори.

Предимства на процедурата, извършена в Кабинета по естетична медицина в МЦ ЛОРА:
* Мигновен ефект, който продължава дълго време;
* Бързо възстановяване;
* Обратимост на резултата – приложеното вещество се разгражда напълно с течение на времето;
* Квалифициран лекар;
* Използват се само сертифицирани продукти;
* Стриктен медицински подход и контрол на всички етапи;
* Стриктно спазване на процедурните протоколи.

Кои несъвършенства могат да бъдат отстранени с тази процедура?

* Замъглени контури на устните;
* Хлътнали устни;
* Признаци на стареене;
* Диспропорция между горната и долната устна;
* Недостатъчен обем.

В момента може да се възползвате от 20% отстъпка и вместо 480 лева, да заплатите само 384 лева!

За да се запишете за промоционалната процедура, може да се обадите на телефоните на Регистратура или да запазите час през superdoc.bg