Мезотерапия II

май 12, 2020 | Здравна информация

Мезотерапията като процес представлява доставяне на подкожен витамин Е, хиалуронова киселина, минерали и аминокиселини директно в кожата. По този начин се насърчава производството на колаген и еластин в нея и се стимулира обмяната на веществата, тя се подхранва и подмладява.

След процедурата, пациентите имат усещането и описват кожата си като отпочинала, блестяща и стегната. Мезотерапията може да бъде използвана като допълнение към терапия включваща приложение на ботокс, лазерен пилинг, пилинг, антиоксиданти, локални кремове и лифтинг на лицието.

Не изисква хоспитализация или обща анестезия.

Aнти-ейджинг терапията може да се окаже много полезна по време на всеки етап от живота на жената. Резултатите се различават в зависимост от вашия тип кожа и нейното състояние. При някои пациенти резултати са налице още след първата процедура. Обикновено, пациентите получават видимо подобрение след първите 2-3 процедури. За дълготраен ефект са необходими 4 процедури.

Подходяща като анти-ейджинг терапия на кожата в зоната на лицето, в областта на шията, за премахване на двойна брадичка; за премахване отпускането на кожата в областта на краката, корема, и нейното подмладяване в зоната на ръцете и дланите; за намаляване на общото тегло.

В Медицински център ЛОРА можете да се прегледате при специалист-дерматолог, да извършите подмладяващата процедура, както и да получите съвети за красота и здраве!

Статията има информативен характер и не може да замести прегледа при лекар – специалист!