Braster Pro

авг. 13, 2020 | Оферти и абонаменти

Какво представлява Braster Pro (Брастер Про)?

Braster Pro е медицинско устройство, което използва контактна термография за откриване на температурни изменения на повърхността на гърдите. Тези промени се свързват с неоангиогенезата, която от своя страна е свързана с образуването на нови кръвоносни съдове, захранващи тумора.

Основното предимство на Braster Pro е възможността да се откриват злокачествени образувания на най-ранен етап (до 3мм), които остават невидими за ултразвука. 

Braster Pro е предназначено за изследване на гърдите, в допълнение към ехографското и мамографското изследване, тъй като комбинирането на различни методи дава по-голям шанс за откриване на смущаващи промени на ранен етап, което може да означава по-малко инвазивно лечение и увеличаване на вероятността за пълно възстановяване.

Какви лезии могат да бъдат откривани?

Braster Pro може да открива силно васкуларизирани лезии, които са ясно свързани със злокачествени промени.

Изброяването не е изчерпателно:

  • дуктален карцином
  • лобуларен карцином
  • папиларен карцином
  • възпалителен карцином
  • силно васкуларизиран фиброаденом, кисти с васкуларизирана обвивка, възникнали след възпалителни процеси, възпаления на гърдите

Важно е да се отбележи, че Braster Pro не открива доброкачествени лезии, които не са васкуларизирани или слабо васкуларизирани, т.е. фиброаденоми с намалена васкулатура или спираловидни (калцифицирани) фиброаденоми, гръдни кисти, дуктална ектазия, липоми и микрокалцификати.

Вие можете да се направите преглед с Braster Pro в МЦ ЛОРА – Позитано 10 на цена от 50 лв, като Направления по НЗОК и допълнително здравно застраховане към здравнозастрахователни фондове НЕ важат.

Запазете своя час за преглед с Braster Pro онлайн:

-при Д-р Полина Геловска ЗАПАЗИ ЧАС

или на тел.: 0700 175 75, 0879 826 370 и 02/ 980 80 65