Асистирана репродукция

Все повече двойки у нас имат репродуктивни проблеми. Доста често се подценяват причините за безплодие от страна на мъжа. Практиката обаче показва, че трябва да се изследват и двамата партньори, тъй като това е проблем на двойката.

Както винаги, ние, от Медицински център ЛОРА ЗА ЖЕНАТА, сме в помощ на всички. Затова при нас могат да дойдат на консултация двойки, които имат репродуктивни проблеми.

Асистираната репродукция или изкуственото оплождане е метод, при който се оказва помощ на жени и мъже, които искат да станат родители. Това са лекарски процедури и методи, при които се стига до манипулация на зародишни клетки – яйцеклетки или сперматозоиди.

В кабинетът по асистирана репродукция на Медицински център ЛОРА ЗА ЖЕНАТА се правят следните диагностики: диагностика на стерилитет – изследват се и мъжа, и жената; възможност за последващо лечение – консервативно или оперативно, като то може да бъде чрез лапароскопии, хистероскопии, отстраняване на миомни възли, пластични операции на матката и тръбите; ин витро процедури, инсеминации и всички съвременни методи за асистирана репродукция; проследяване на бременност и раждане.

Диагностиката на стерилитета включва изследване на хормони, цветна снимка и спермограма. Тези изследвания се правят в специализирани лаборатории, като лекарят по асистирана репродукция след направения преглед може да назначи допълнителни изследвания, специфични за съответната двойка. След като излязат резултатите, отново лекарят решава как да се продължи лечението.

Ако и Вие имате проблем, не се колебайте и не губете излишно време! Запишете си час при нас!

ЦЕНОРАЗПИС Асистирана репродукция

Асистирана репродукция
Асистирана репродукция Делник Събота
Неделя
Нощни
8:00-20:00 8:00-20:00 20:00-8:00
ПЪРВИЧЕН ПРЕГЛЕД      
       
       
       
       
       

СПЕЦИАЛИСТИ

Д-р Диана Николова

Д-р Диана Николова

Акушер-гинеколог

Приемни часове

  • Пон.: 15:00-17:00
  • Вт.:
  • Ср.: 15:00-17:00
  • Четв.:
  • Пет.: 15:00-17:00
  • Съб.:

Запази час

УСЛУГАТА СЕ ПРЕДЛАГА В: