Естетична медицина

Естетичната медицина е иновативна, бързо набираща популярност клинична специалност, насочена към използването на максимално щадящи козметични процедури с цел подобряване на външния вид на пациента. Методите на естетичната медицина са подходящи за хора, които искат да възвърнат красотата си, без да се подлагат на инвазивни медицински процедури и без да застрашават здравето си.

Желанието на все повече хора да постигнат максимална хармония във външния си вид определя и нарасналия интерес към тези процедури. Компенсирането на неестетични промени в резултат на заболявания или наранявания след инциденти, както и стремежът към забавяне на процесите на стареене са направленията, към които има най-голям интерес от пациентите.

Освен това, естетичната медицина помага на много съвременни хора да запазят самочувствието си, да повишат увереността си, което подобрява и тяхното психично здраве. Новаторските методи в областта позволяват достигане на отлични резултати по безболезнен за пациента метод, с кратък период на възстановяване. Много проблеми на кожата на лицето, като белези от акне, лицеви несиметричности и неестетични образувания налагат подобна специализирана медицинска намеса.

Естетичната медицина използва медицински методи, които не изискват големи интервенции, тя често прилага локално лечение в амбулаторни условия. Манипулацията се извършва от квалифицирани лекари след първоначален преглед, консултация и обсъждане заедно с пациента на най-добрата стратегия за справяне с проблема.

Със средствата на естетичната медицина може да се разделите с отпуснатата кожа, бръчките, старите белези, бенките, стриите, нежеланото окосмяване, с обезцветяването на кожата и с пигментацията.

Най-популярните процедури за подмладяване на лице са процедурите с ботокс, филъри за придаване на обем, корекция на устни, скули, бръчки, дермални филъри и мезотерапия за освежаване на лицето.

МЦ ЛОРА вече предлага на своите пациенти естетична консултация и извършване на професионални естетични процедури, които включват:

 • ботокс на мимически мускули;
 • филъри с хиалуронова киселина за повърхностно и дълбоко приложение за запълване на бръчки – назо-лабиални, „пушачески“ и „гневна“ бръчка;
 • корекция на бръчки тип „пачи крак“ и фини бръчки около очите и носа, корекция на хлътване в зоната под очите, намаляване на торбички и тъмни кръгове под очите, повдигане на вежди;
 • придаване на обем на лицето – скули, бузи, брадичка. Контуриране и оформяне на лицето с различни обемни филъри с хиалуронова киселина и колаген-стимулиращи филъри;
 • устни – контур и обем;
 • Мезотерапия – колагенова ревитализация, дълбока хидратация и стягане на кожата на лице, шия, деколте ;
 • Мезотерапия за коса – за ревитализация на скалп, стимулация на космените фоликули при косопад.

 

ЦЕНОРАЗПИС Естетична медицина

Естетична медицина
ПРЕМАХВАНЕ НА БРЪЧКИ С БОТОКС (ЦЕНА ЗА ЕДНА ЕДИНИЦА) 15.00
МЕЗОТЕРАПИЯ NTCH-35 240.00
МЕЗОТЕРАПИЯ 1/2 NCTH+MHA 240.00
МЕЗОТЕРАПИЯ MHA-10 240.00
ФИЛЪР-ART UNIVERSAL 480.00
ФИЛЪР-ART VOLUME 540.00
ФИЛЪР-ART FINE LINES 420.00
ФИЛЪР-ART LIPS/LIPS SOFT 480.00
ФИЛЪР-ТЕОСИАЛ РХA 2 480.00
ФИЛЪР-RESTYLANE VITAL 420.00
ФИЛЪР-RESTYLANE VITAL LIGHT 420.00

 

СПЕЦИАЛИСТИ

Д-р Константин Спасов

Д-р Константин Спасов

Офталмолог (Очен лекар)

Приемни часове

 • Пон.:
 • Вт.:
 • Ср.: 15:00-17:30
 • Четв.:
 • Пет.: 15:00-17:30
 • Съб.:
 • Запази час

УСЛУГАТА СЕ ПРЕДЛАГА В:

МЦ ЛОРА – Позитано

медицински център Лора

Адрес

гр. София,
ул. “Позитано” № 10

Вижте ни на картата

Телефон