МЦ ЛОРА – Позитано

МЦ ЛОРА – Позитано

МЦ ЛОРА – Позитано

МЦ ЛОРА – Позитано

Адрес

гр. София,
ул. “Позитано” № 10

Вижте ни на картата

Медицински център ЛОРА на ул. “Позитано” № 10 е разположен на няколко етажа. На партерния се намират регистратурата на лечебното заведение, рентгеновият и ехографският кабинети. На четвърти и шести етаж на сградата в добре оборудвани кабинети работят акушер-гинеколози, дерматовенеролози, кардиолози, невролози, хирурзи, офталмолози, ендокринолози, уролози, гастроентеролози и др.

Центърът има сключен договор с НЗОК, специалистите извършват диспансеризация и разполагат с голям брой направления. Обслужват се частни пациенти и пациенти на доброволни здравнозастрахователни дружества, както и пациенти на семейни лекари от цяла София, сключили договор с МЦ ЛОРА за осигуряване на медицинска помощ, съгласно Наредба 3/2018г. на Министерство на здравеопазването.

В сградата също има многопрофилна лаборатория и аптека.

На телефони 02/ 980 80 65 и 0700 175 75 обажданията се таксуват на цената на един градски разговор – пациентите могат да извикат дежурния лекар за домашно посещение, а при по-леки случаи да получат медицинска консултация по телефона от лекаря от дежурния кабинет.

Паркирането в района е с талони за “синя зона”.

За информация относно работното време на специалистите в Медицински център ЛОРА моля, позвънете на телефони:

 • 02/ 980 80 65, вътр. 20
 • 0700 175 75, вътр. 20
 • 0879 826 370, вътр. 20

КАБИНЕТИ

МЦ ЛОРА – За жената

МЦ ЛОРА – За жената

МЦ ЛОРА – За жената

МЦ ЛОРА – За жената

Адрес

гр. София,
бул. Христо Ботев 10

Вижте ни на картата

ЛОРА – МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЗА ЖЕНАТА разполага с лекарски кабинети и специалисти  в областите акушерство и гинекология, онкогинекология, асистирана репродукция, гастроентерология.

ЦЕНТЪРЪТ НЕ РАБОТИ С НАПРАВЛЕНИЯ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА.

На пациентите се предлага качествена и достъпна медицинска доболнична помощ – платени медицински услуги по избор на пациента. Обслужват се частни пациенти и пациенти от доброволните здравнозастрахователни дружества, сключили договори с Медицински център ЛОРА ЗА ЖЕНАТА.

На телефони – 02/ 953 05 80, 02/ 953 33 56 и 0879 826 376 пациентите могат да си запишат час за консултация и преглед на място.

ПАЦИЕНТИ СЕ ПРЕГЛЕЖДАТ САМО СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСАН ЧАС!

Паркирането в района е с талони за “синя зона”.

ЛОРА Медицински център за жената разполага с безплатен Wi-Fi за удобство на своите клиентки.

За информация относно работното време на специалистите в ЛОРА – МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЗА ЖЕНАТА моля, позвънете на телефон:

 • 02/ 953 05 80

КАБИНЕТИ

МЦ ЛОРА – Гоце Делчев

МЦ ЛОРА – Гоце Делчев

МЦ ЛОРА – Гоце Делчев

МЦ ЛОРА – Гоце Делчев

МЦ ЛОРА

Адрес

гр. София,
бул. Гоце Делчев 31, бл. 76 (вход от ул. Ворино)

Вижте ни на картата

Медицински център ЛОРА – Гоце Делчев се намира на бул. Гоце Делчев 31, бл. 76 /вход от ул. Ворино/. В дежурен кабинет се обслужват пациенти на семейни лекари от цяла София, сключили договор с МЦ Лора. В кабинетите на центъра работят педиатри и терапевти. Също така се обслужват пациенти-деца, чиито родители са сключили договор за абонаментен пакет за педиатър.

Преглеждат се пациенти с направления от личен лекар, частни пациенти и пациенти на доброволни здравнозастрахователни дружества.

Медицински център ЛОРА – Гоце Делчев работи с НЗОКпакет педиатрия.

В дежурния кабинет на Медицински център ЛОРА – Гоце Делчев терапевтът и педиатърът приемат пациенти от 08:00 до 24:00 всеки ден. 

За записване на час, моля, обадете се на телефони:

 • 0700 175 75
 • 02/ 858 01 00
 • 0879 826 373.

КАБИНЕТИ

МЦ ЛОРА – Дежурно звено

МЦ ЛОРА – Дежурно звено

МЦ ЛОРА – Дежурно звено

МЦ ЛОРА –Дежурно звено

МЦ ЛОРА

Адрес

Гоце Делчев - гр. София,
бул. Гоце Делчев 31, бл. 76

Вижте ни на картата

Адрес

Позитано - гр. София,
ул. “Позитано” № 10

Вижте ни на картата

Дежурен кабинет МЦ ЛОРА – Позитано

В дежурния кабинет на Медицински център ЛОРА – Позитано терапевтът и педиатърът са на разположение от понеделник до петък – от 20:00 до 08:00 часа и ДЕНОНОЩНО в събота, неделя и празничните дни. За записване на час, моля, обадете се на телефони:

 • 0700 175 75
 • 02/ 980 80 65
 • 0879 826 370

Дежурен кабинет МЦ ЛОРА – Гоце Делчев

В дежурния кабинет на Медицински център ЛОРА – Гоце Делчев  терапевтът и педиатърът приемат пациенти от 08:00 до 24:00 всеки ден. За записване на час, моля, обадете се на телефони:

 • 0700 175 75
 •  02/ 858 01 00
 • 0879 826 373

 

Екипите на дежурния кабинет приемат пациенти в МЦ ЛОРА – Позитано, МЦ ЛОРА – Гоце Делчев, като в тях работят висококвалифицирани специалисти – педиатри, терапевти, медицински регистратор и шофьор. Звеното разполага със собствен автопарк и лекари, които извършват при необходимост домашни посещения. 

Центърът има сключени договори със семейни лекари от цяла София за оказване на медицинска помощ на техните пациенти, съгласно изискванията на Наредба 3/2018г. на Министерство на здравеопазването. Също така обслужва частни пациенти и пациенти на доброволни здравнозастрахователни дружества. 

В дежурния кабинет се извършват първичен преглед (при нужда от медицинска помощ, по конкретен медицински проблем) и медицинска помощ при спешни състояния и поддържане на жизнените функции на територията на МЦ Лора до пристигане на екип за спешна помощ или хоспитализация на пациента, измерва се кръвно налягане, прави се електрокардиограма, поставят се инжекции и ваксини, прави се първична обработка на рана, катетеризация на пикочен мехур и др. Също така при спешни състояния може да се направят и анализират клинико-лабораторни изследвания на урина с тест-ленти и измерване на глюкозата в кръвта с глюкомер.

Важно:

 • Вашият семеен лекар е длъжен да запознае пациентите си с всички права и задължения, които те имат по договора с дежурния кабинет
 • При оплаквания от страна на пациентите, свързани с непознаване на условията по този договор, МЦ ЛОРА не носи отговорност
 • МЦ ЛОРА има право да изисква от всеки пациент, потърсил медицинска помощ, актуален талон за избор на личен лекар или здравноосигурителна книжка. При непредставяне на такива, пациентът се таксува съгласно ценоразписа. Платената сума се възстановява на пациента при представяне на талон или здравноосигурителна книжка и оригинален касов бон във филиала, в който е извършен прегледът. 
 • МЦ ЛОРА има право да получи потребителска такса в размер 2.90 лв. и 1 лв. за лица над 65 г. 

На посочените телефони можете да се обадите за домашно посещение за медицински преглед и/ или манипулация, издаване на смъртен акт, разрешително за кремация и др. 

КАБИНЕТИ

МЦ ЛОРА – Рентген

МЦ ЛОРА – Рентген

МЦ ЛОРА – Рентген

МЦ ЛОРА – Рентген

Адрес

гр. София,
ул. “Позитано” № 10

Вижте ни на картата

Телефон

Медицински център ЛОРА – Рентген се намира в самия център на София на ул. „Позитано“ №10, ет.1. Разполага с модерна съвременна апаратура с минимално облъчване, CR-система и лазерен принтер, което дава възможност за получаване на резултата в рамките на 10 минути – на диск, а по ваше предпочитание и на филм. Екипът от специалисти, които правят рентгеновите и ехографски изследвания, работи с най-голямо внимание и коректно отношение към пациента.

Кабинетите за образна диагностика към Медицински Център ЛОРА извършват рентгенографии, ехографии – на щитовидна жлеза, млечни жлези, коремни органи и повърхностни структури, рентген на бял дроб, снимка на бял дроб

Центърът има сключен договор с НЗОК – обслужват се пациенти с направления, частни пациенти и пациенти на здравнозастрахователни дружества.

За получаване на информация позвънете на тел.: 02/ 980 80 65, вътрешен 31.

Паркирането в района е с талони за “синя зона”.

Работно време:

 • От понеделник до петък: 8:30-16:30

КАБИНЕТИ